Wijziging parkeerregime per 1 januari 2023

woensdag 30 november 2022

Het wijzigen van het parkeerregime op Business Park Oude Meer is een feit en gaat per 1 januari 2023 in. Met een nieuw verkeersbesluit wordt het oorspronkelijke verkeersbesluit van 17 maart 2021 ingetrokken en de beoogde maatregelen opnieuw besloten. Ook het aangepaste aanwijzings- en uitwerkingsbesluit is opnieuw gepubliceerd.

Het parkeren wordt gereguleerd – door een combinatie van betaald parkeren, het instellen van een parkeerverbodzone en een vergunningensysteem – waardoor de verkeerssituatie overzichtelijk blijft. De maatregelen komen hiermee ten goede aan de (verkeers)veiligheid op het Business Park.

Wat houden deze Besluiten in?

Het verkeersbesluit: Het instellen van betaald parkeren wordt gecombineerd met het instellen van een parkeerverbodzone. Bekijk wat de maatregelen inhouden en waar bebording en belijning worden aangebracht. 

Het Zone-aanwijzingsbesluit: Kijk bij A-zone Schiphol-Rijk Oude Meer (GSM code 4480). Hier ziet u per straat de bijbehorende nieuwe tarieven voor betaald parkeren per 1 januari 2023.

Het Uitwerkingsbesluit: Kijk bij Bedrijfsvergunningen. Bedrijven die in het verleden al in aanmerking kwamen voor een vergunning worden begin volgende week hiervan op de hoogte gebracht en kunnen vanaf 5 december 2022 maximaal 2 bedrijfsvergunningen aanvragen voor eigen voertuigen en voertuigen van leveranciers. De kentekens mogen onbeperkt worden gewijzigd.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark