Algemeen

Businesspark Oude Meer in de gemeente Haarlemmermeer is een luchthavengebonden terrein van 55 hectare en ligt ten zuiden van Schiphol. Het terrein is ontwikkeld door SADC en sinds de ontwikkeling in de jaren negentig wordt het beheer van de openbare ruimte deels vanuit een parkmanagement organisatie uitgevoerd. Gemeente Haarlemmermeer participeert samen met de deelnemende bedrijven in de Stichting Parkmanagement Schipholregio.

Op Business Park Oude Meer houdt het parkmanagement zich bezig met het toezicht houden op de staat van het onderhoud van het groen en vuil in de openbare ruimte.
Sinds juni 2014 is het beheer en onderhoud weer in handen van de Stichting Parkmanagement Schipholregio en doen wij er alles aan om het Business Park Oude Meer een verzorgde uitstraling te geven.

KG Parkmanagement geeft invulling aan het parkmanagement. Parkmanagers zijn Dorita Megens en Rob ten Bok. Heeft u klachten over de openbare ruimte meldt dit dan bij uw parkmanager via: info@parkmanagement.nl

Bestuur en leden

De Parkmanagementvereniging wordt geleid door een vijfkoppig bestuur:

  • Menno vd Valk van ORAM (penningmeester en secretaris)
  • Roland Gerritsen van WS Advocaten (algemeen bestuurslid)
  • Henk Heusdens van Intel International (interim-voorzitter en algemeen bestuurslid) 
  • Marisol Elisabeth namens SADC (algemeen bestuurslid)

De participanten van de Stichting zijn de grondeigenaren op Business Park Oude Meer. Het is mogelijk dat grondeigenaren een volmacht geven aan de huurders zodat deze actief lid van de stichting worden met bijbehorend stemrecht. Als gezamenlijke ambitie hebben wij het ‘heel, schoon en veilig’ houden van de locatie. Belangrijke beslissingen worden door het bestuur in een Participantenvergadering aan de leden voorgelegd en volgens het meerderheidsprincipe genomen.

Participanten worden bovendien door periodieke nieuwsbrieven en het intranetgedeelte van deze website op de hoogte gehouden van ontwikkelingen van de stichting en werkzaamheden op het Business Park Oude Meer.

Grondaankoop

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te vestigen op Business Park Oude Meer? Neem dan contact op met SADC via 020 206 6640 voor meer informatie en beschikbare kavels. 

Service

Wilt u weten welke services parkmanagement levert, kijk dan verder onder Diensten.
Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een dienst/service: neem dan contact op met uw parkmanager door middel van het contactformulier onder de button Contact.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark