Onderhoud en Beheer

Op Business Park Oude Meer houdt het parkmanagement zich bezig met het toezicht houden op de staat van het onderhoud van het groen en vuil in de openbare ruimten.
Sinds juni 2014 is het beheer en onderhoud weer in handen van de Stichting Parkmanagement Schipholregio en doen wij er alles aan om het Business Park Oude Meer een verzorgde uitstraling te geven. 
Door middel van wekelijkse schouwrondes meldt parkmanagement ook schades aan de gemeente m.b.t. grijs (wegen, trottoirs) en openbare verlichting.

Het gedeelte van het groenonderhoud dat uitgevoerd wordt door parkmanagement is uitbesteed bij 2 aannemers. Het zwerfafval wordt verwijderd door Paswerk, een groot sociaal re├»ntegratie-bedrijf uit de regio welke werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het overige groen wordt uitgevoerd door Eijkelboom BV.

 

Gladheidsbestrijding

De gemeente voert de gladheidsbestrijding uit op de openbare weg.  De Stichting voert de gladheidsbestrijding uit op de locaties waar de gemeente Haarlemmermeer dit niet doet zoals op de trottoirs en fietspaden. Indien bedrijven ge├»nteresseerd zijn om gladheidsbestrijding op hun eigen terrein te laten verzorgen, kan parkmanagement de aannemer vragen om daar een offerte voor op te maken.

 

Heeft u klachten over de openbare ruimte meldt dit dan bij uw parkmanager via: info@parkmanagement.nl

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark