Nieuws van Oude Meer

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het Business Park Oude Meer en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Subsidie bij aanschaf schone vrachtwagens

  dinsdag 17 mei 2022

  Ondernemers kunnen vanaf 9 mei subsidie krijgen bij aanschaf van een vrachtwagen die schoon rijdt; elektrisch of op waterstof. Iedereen is gebaat bij schoon vrachtverkeer. Het klimaat, onze gezondheid en wellicht versterkt u uw concurrentiepositie in de logistieke sector.

  Afsluitingen 25 en 26 mei Fokkerweg-Kruisweg

  dinsdag 17 mei 2022

  Op 25 en 26 mei wordt er gewerkt op de Kruisweg richting Aalsmeer en op de Fokkerweg. Deze werkzaamheden vinden overdag plaats. Op 2 en 3 juni wordt er op dezelfde kruising gewerkt, maar dan in de avond en nacht tussen 20:00 en 05:00.

  Certificaat KVO-B 3e hercertificering behaald

  woensdag 20 april 2022

  De audit voor de 3e hercertificering voor Business Park Oude Meer vond in de ochtend van 19 april plaats. Samen met de auditor is er een schouwronde op het Business Park uitgevoerd waarbij de highlights zijn toegelicht. Een aantal aspecten die tijdens de audit naar voren zijn gekomen:

  Koolhovenlaan gestremd

  woensdag 20 april 2022

  De Koolhovenlaan zal vanaf maandag 25 april ter hoogte van nummer 1 en 6 voor maximaal 2 weken gestremd zijn. De bedrijven blijven bereikbaar. Omleidingen worden aangegeven.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark