Nieuws van Oude Meer

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het Business Park Oude Meer en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

    Vrachtwagenparkeerstrook toch langs Fokkerweg

    Wednesday 29 May 2024

    Ondanks eerdere berichten worden er tóch parkeervakken ingericht langs de Fokkerweg (in plaats van op de Douglassingel en in de Cessnalaan). Deze locatie voorziet beter in de parkeerbehoeften. Het betreft een '24-uur betaald parkeren-zone'. Dat houdt in dat één van de twee rijbanen gebruikt gaat...

    Verkeershinder A9 nog tot 3 juni

    Wednesday 29 May 2024

    Van dinsdag 28 mei tot maandag 3 juni is er verkeershinder op de A9 wegens werkzaamheden. Er zijn in die periode drie nachtafsluitingen vanaf knooppunt Holendrecht richting knooppunt Badhoevedorp. In de andere richting blijft de weg wel toegankelijk.

    Werkzaamheden Capronilaan/Fokkerweg

    Wednesday 15 May 2024

    Vanaf 27 mei tot begin juli wordt er gewerkt langs het fietspad en de parkeervakken van de Fokkerweg en in de groenstrook aan de Capronilaan. De parkeervakken aan de Fokkerweg worden deels tijdelijk opgeheven en vervangen door de 24-uurs locaties op de Douglassingel en het parallel lopende gedeelte...

    Werkzaamheden Rijkerdreef/Koolhovenlaan verlengd

    Wednesday 15 May 2024

    De Rijkerdreef/Koolhovenlaan blijft tot 28 juni afgesloten in de richting van het Business Park, komende vanaf de N201, vanwege vervolgwerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark