Keurmerk Veilig Ondernemen

Business Park Oude Meer heeft in 2019 het derde Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-B) mogen ontvangen. Hiermee willen Stichting Parkmanagement Schipholregio, politie, brandweer, gemeente Amsterdam en ondernemers tot een (nog) veiliger bedrijventerrein komen. Belangrijke aandachtspunten zijn de parkeerproblematiek en de verkeersmaatregelen. 

De Stichting Parkmanagement Schipholregio houdt zich bezig met de thema‚Äôs schoon, heel en veilig. In dit kader heeft de stichting zelf het initiatief genomen tot het opstarten van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. Naar aanleiding van de KVO-overleggen zijn er BHV-meetings, crisisbeheersing bijeenkomst en een Secret Scan uitgevoerd. 

In 2022 vindt opnieuw hercertificering van het KVO-B keurmerk plaats. Alle bedrijven op het bedrijvenpark kunnen dankzij het KVO keurmerk gebruik maken van een kortingsregeling op hun verzekeringspakket.

Wijkagent

Voor Business Park Oude Meer heeft de politie Noord-Holland een wijkagent: Adil Talebi.
Voor vragen is Adil bereikbaar via het algemene telefoonnummer van politie: 0900 8844.

Parkmanagement voert regelmatig overleg met de wijkagent om afspraken te maken over veiligheid op Business Park Oude Meer. 

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen van een inbraak of iets melden bij de politie dan kan dit in veel gevallen digitaal via deze link.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark