Wijziging omleidingsborden Koolhovenlaan

dinsdag 21 maart 2023

Zoals eerder gecommuniceerd wordt volgende week (ma 27.03) gestart met de werkzaamheden aan de Koolhovenlaan die niet 5, maar circa 8 weken gaan duren. De laatste 3 weken is er wel doorgang, maar beperkt met nog enkele graafwerkzaamheden die nog enige hinder kunnen leveren.

Wij vragen u uw medewerkers zo veel mogelijk in te lichten over de afsluitingen en omleidingen en hiermee rekening te houden in uw logistieke planning.

De omleiding voor het motorverkeer is beperkt. Het betreft slechts 1 minuut omrijden. Zoals op het verkeersplan te zien is staan de aankondigen al bij het afslaan vanaf de N201 en wordt men er daar op geattendeerd via de Fokkerweg te rijden.

Een gevolg van de afsluiting is dat de bushaltes tijdelijk uit gebruik worden genomen. Deze worden vervangen door tijdelijke bushaltes op de hoek van de Cessnalaan en de Douglassingel. Naastgelegen bedrijven blijven toegankelijk.

Voetgangers (ook met fiets aan de hand) kunnen het werkvak gemakkelijk passeren en hoeven  niet de gehele omleiding te volgen.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark