Waarom nu investeren in energiemaatregelen

dinsdag 01 februari 2022

Waarom zou je nú investeren in energiemaatregelen zoals LED, PV-panelen en isolatie? Ten eerste zijn er nu nog allerlei subsidiemaatregelen (SDE, SCE, ISDE, HIRB+) en belastingkortingen (EIA, MIA) voor PV-panelen, ledverlichting en elektrisch vervoer.

Daarnaast komt in 2022 de mogelijkheid voor gemeenten om bedrijven te verplichten PV-panelen op het dak te plaatsen.

Tot slot, door de sterk stijgende energieprijzen van de laatste maand (bron figuur: www.eneco.nl/inspiratie/verwachting-energieprijzen/) wordt de businesscase van energiemaatregelen steeds beter en zullen de subsidies worden afgebouwd als je meer voordeel haalt.

We zijn op Oude Meer onlangs gestart met een aantal ondernemers om subsidie aan te vragen voor een mogelijke aanleg van PV-panelen. PHB ondersteunt daarbij. De HIRB+ subsidie van de provincie biedt 10% subsidie op PV-panelen, 20% op overige duurzame maatregelen én subsidie voor eventueel benodigde constructieve aanpassingen van het dak. Wil je meedoen? Wil je meer weten? Neem dan contact op met de parkmanager Dorita Megens.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark