Verkeershinder door opbouw hijskraan Douglassingel

dinsdag 26 maart 2019


Voor de opbouwfase en op het opstellen van materiaal wordt een aantal parkeervakken op de Douglassingel in gebruik genomen tijdens de opbouwfase. Voor de laatste fase van de opbouw is het noodzakelijk dat een deel van de Douglassingel wordt afgesloten (zie bijgevoegd verkeersplan). Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, is gekozen voor een afsluiting in het weekend. De Douglassingel wordt vanaf vrijdagochtend 5 april 05:00 uur tot 8 april 05:00 uur afgesloten. De bedrijven aan de Douglassingel blijven bereikbaar.
De bereikbaarheid in het gebied is gegarandeerd doordat de Fokkerweg tussen de Koolhovenlaan en Cessnalaan tweeledig (i.p.v. éénrichtingsweg) ontsloten wordt door middel van verkeerslichten.
 
Na 7 april zullen er 2 keer per week in de nacht (tussen 23:00 en 05:00 uur op dinsdag en zondag) hijswerkzaamheden worden uitgevoerd. Hier zal de omgeving geen hinder van ondervinden. Vooralsnog wordt uitgegaan van een periode van 1 jaar. Overdag zal de kraan in de watergang liggen. (Zie tekening.)
 
Bij vragen kan u contact opnemen met de heer Rick Sandifort (e-mail: rick.sandifort@vanschie.com, mob.nr. 06-16940311).

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.->

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark