Veel bouw- en graafwerkzaamheden op ons Business Park

dinsdag 27 juni 2017

Parkmanagement en gemeente proberen dit zo goed mogelijk in goede banen te leiden.  (Onder)aannemers moeten meestal een kliqmelding of een MOOR melding doen om toestemming te krijgen om te mogen graven.

Tijdens de schouwrondes op het terrein worden de aannemers ook aangesproken en om de melding of vergunning  gevraagd. Dit systeem is echter niet waterdicht. Er zijn altijd aannemers die geen meldingen doen.

Afgelopen week was een bedrijf aan het boren en gebruikte de aannemer de openbare ruimte als opslag zonder toestemming met als gevolg dat omliggende bedrijven slecht bereikbaar waren en de bedrijfsvoering belemmerd werd. Verkeer werd gehinderd en er ontstond schade aan de openbare ruimte. Dit bedrijf heeft een boete ontvangen van de gemeente.

Parkmanagement en gemeente zijn in gesprek gegaan met de aannemer en er zijn afspraken gemaakt.

Om dit soort situaties te voorkomen zullen gemeente en parkmanagement weer in gesprek gaan om uitzonderlijke situaties als deze te voorkomen. Echter kunnen wij dit niet zonder hulp van de bedrijven.

Signaleert u onwenselijke situaties, meld deze bij uw parkmanager, maar ook bij de gemeente.

 

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark