Update project: een duurzaam, veilig en beter bereikbaar Oude Meer.

dinsdag 27 augustus 2019

Bedrijven zijn bezocht, het adviesbureau Goudappel heeft een rapport opgesteld en deze zomer besproken met de Stichting Parkmanagement Schiphol Regio, de Vervoerregio en de gemeente. Er zijn voorstellen gedaan en beslissingen vanuit de gemeente worden in het najaar verwacht.
Wat betreft de parkeerproblematiek zijn er oplossingen aangedragen en is er gevraagd bij akkoord zo spoedig mogelijk over te gaan tot uitvoering van de maatregelen, zodat de parkeerdruk en overlast voor de gevestigde bedrijven in het gebied  afneemt. 
Vooruitlopend hierop is er een gesprek met handhaving geweest. (Zie onderstaand bericht.)
 
Bereikbaarheid is een belangrijk punt voor alle betrokken partijen. De gemeente heeft deze zomer in de Informeer aangegeven te willen blijven investeren in een goede bereikbaarheid. 
Het afschaffen van de JAS-abonnementen voor het postcode gebied 1119 past niet in deze lijn. Hierover zijn diverse klachten ontvangen.
Vanuit Parkmanagement zijn er brieven geschreven naar de partijen die verantwoordelijk zijn voor het openbaar vervoer in het gebied. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u verder informeren. De Stichting wil graag dat het besluit teruggedraaid wordt, of dat er een goed alternatief komt.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark