Parkeerproblematiek en infrastructurele maatregelen

dinsdag 20 december 2016

De gemeente presenteerde een ontwerp over de afwaardering van de Fokkerweg om daar extra parkeerplekken voor vrachtwagens te realiseren. Deze wens van de Stichting Parkmanagement SchipholRegio wordt nu door de gemeente verder uitgewerkt. 

Het afwaarderen van de Fokkerweg was een onderdeel van de presentatie van de politie en Parkmanagement over de vele onduidelijkheden in de huidige infrastructuur. Er staat een wirwar aan borden en belijningen die soms ook tegenstrijdig zijn. Via deze presentatie zijn alle knelpunten op heel Schiphol-Rijk weergegeven, waarbij ook mogelijke oplossingen zijn aangedragen.

De presentatie met mogelijke oplossingen is zeer positief ontvangen bij de gemeente.

De procesmanager zal het initiatief nemen om de presentatie op de agenda te krijgen bij de werkgroep verkeersberaad, waarna mogelijke vervolgstappen kunnen worden genomen.

Dit proces zal parallel lopen aan de afwaardering van de Fokkerweg. Als alle besluitvorming voorspoedig verloopt, kan de uitvoering in het najaar 2017 plaatsvinden.

Tot deze tijd zal Parkmanagement de bedrijven vragen om de klachten te blijven melden om zo de druk op het proces te blijven behouden. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u via de nieuwsbrief op de hoogte houden. U zult echter voorlopig nog geduld moeten hebben!!

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark