KVO-B Oude Meer

dinsdag 14 november 2017

Afgelopen donderdag heeft het KVO-B Oude Meer plaatsgevonden.

Er is een update gegeven over de stand van zaken betreffende parkeerproblematiek en infrastructurele schouw. Zoals eerder al gecommuniceerd zal de gemeente aan het eind van dit jaar een Plan van Aanpak aanleveren voor handhaafbare verkeersmaatregelen en parkeerinrichting op het Business Park. De gemeente zal dit plan met de parkmanagementorganisatie bespreken.

Tijdens het overleg is ook het belang naar voren gekomen om samen met de gemeente en Vervoerregio te werken aan een toekomstbestendig bedrijventerrein.

In overleg met politie en brandweer zal Parkmanagement weer belangrijke tips en informatie met uw delen zoals 'Camera in Beeld' en brandveiligheidstips.

Tijdens de avondschouw bleek dat sommige panden slecht verlicht waren.
GE heeft nieuwe LED-verlichting aan de buitengevel. (Zie foto.) 

Een goed verlicht pand zorgt er voor dat uw bedrijf minder interessant is voor criminaliteit, verhoogt het veiligheidsgevoel voor medewerkers en goed vindbaar is (in combinatie met een zichtbaar huisnummer) voor de brandweer.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark