Komende weken meerdere obstructies op en rond het park

woensdag 20 januari 2021

In februari en maart vinden er meerdere werkzaamheden aan wegen op en rond het park plaats. Dit heeft alles te maken met de herinrichting busbaan HOVASZ fase 7 en kabelwerkzaamheden. Mochten er tussendoor wijzigingen plaatsvinden aan de werkzaamheden, dan laten wij u dat weten via de nieuwsbrief.

T/m 12.03 één rijstrook beschikbaar Kruisweg

Herinrichting busbaan HOVASZ fase 7 

Nog tot en met 12-03-2021 17:00 wordt tussen de Fokkerweg en Aalsmeerderbrug het aantal rijstroken teruggebracht naar één rijstrook. 

(Klik op de bovenste afbeelding)

 

Wegafsluitingen jan/feb Tupolev-/Koolhovenlaan

Komende weken vinden er kabelwerkzaamheden plaats op de Fokkerweg. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren is een aantal verkeersmaatregelen nodig die tot overlast leiden. De verkeersmaatregelen zijn duidelijk aangegeven middels borden en verkeersregelaars. Wellicht ten overvloede, voor uw en de veiligheid van de kabelwerkers is het van belang de aanwijzingen op de borden en de verkeersregelaars op te volgen.

(Klik op de onderste afbeelding)

« Terug

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark