Helderheid nieuwe dienstregeling

dinsdag 16 januari 2018

Parkmanagement heeft na het ontvangen van diverse klachten over de nieuwe dienstregeling contact gezocht met Connexxion om opheldering te vragen.

Er wordt door diverse partijen hard gewerkt aan de infrastructuur van de Schipholring. Deze is echter in het Noordoost-deel van Schiphol nog niet klaar. In het noordelijk deel had de oplevering 10 december moeten plaatsvinden. Echter door de aanwezigheid van vervuilde grond is hier vertraging opgelopen.

Andere locaties in het gebied die tot vertraging/omleiding kunnen leiden zijn:

  • De aanleg van een aangepast/verlengd busstation  
  • Versmalling Handelskade – havenmeester tussen P30  en de afgebroken P2

De vertraging van de huidige buslijnen (187, 287 en 180) kunnen als gevolg van de infrastructuur problemen oplopen tot 6 a 7 minuten t.o.v. de oude lijn 287. Dit zal in ieder geval door de genoemde situaties tot medio april niet veranderen. Hierdoor worden aansluitingen gemist. Er is nu een hoge frequentie van de buslijnen in het gebied. Het advies luidt om een eerdere bus te nemen, zodat u uw aansluiting niet mist.

Check dagelijks voorafgaand aan uw reis de website https://9292.nl/ voor de meest betrouwbare en actuele informatie.

Verder zou u door de komst van de nieuwe ringlijn rondom Schiphol ook wellicht kunnen reizen via knooppunt Noord. Vooral voor mensen richting Amsterdam/Badhoevedorp kan dit een sneller alternatief zijn.

Zie voor meer informatie ook de website van Connexxion.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark