Geslaagde netwerkbijeenkomst

dinsdag 06 december 2016


Roland Gerritsen licht kort de doelstelling van de Stichting toe. Deelnemers van een Stichting worden ook wel participanten of contribuanten genoemd.

Toelichting parkmanagementactiviteiten:

Op dit moment worden de nieuwe bewegwijzeringsborden geplaatst.

Een belangrijk item dat door het KVO-B op de gemeentelijke agenda is gekomen, is de parkeerproblematiek. Half december wordt in een overleg met de gemeente een door hen aangedragen voorstel besproken. Daarbij worden ook de resultaten en adviezen meegenomen van de infrastructurele schouw die in samenwerking met Verhoef BV, ParkRijk en Politie is uitgevoerd.

Parkmanagement is in gesprek met gemeente over meer verlichting op de voetpaden. Andere belangrijke items waren gladheidsbestrijding en het openbaar vervoer 2017.

Jasper Hink van de Stadsregio gaf een presentatie over de ontwikkelingen van de Schiphol-Ring met specifieke aandacht voor het deelproject Hoogwaardig Openbaar Vervoer Schiphol-Oost, Oude Meer en Rijk (Schiphol-Rijk). De werknaam is HOVSOOMR. Het was een interessante presentatie waarbij Jasper aangaf de input van de betrokkenen (zoals Parkmanagement en omwonenden) mee te nemen. 

Al met al weer een geslaagde bijeenkomst, die werd afgesloten met een informeel samenzijn in de bar van het Radisson Blu Hotel. 

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark