Gedeelte Koolhovelaan 5 weken afgesloten

dinsdag 28 februari 2023

Voor de aanleg van een kabelverbinding wordt de bocht in de Koolhovenlaan tijdelijk afgesloten. Vanaf 27 maart 2023 t/m half april is de bocht van de Koolhovenlaan volledig afgesloten. Hierna zullen er nog wel verkeersmaatregelen, van kracht zijn maar is de weg niet in zijn geheel afgesloten.
 
De afsluiting houdt in dat er een omleiding via de Fokkerweg en de Douglassingel van kracht is. De Bellsingel blijft ook via deze kant bereikbaar.
De omleiding voor het motorverkeer is beperkt. Het betreft slechts 1 minuut omrijden. Zoals op het verkeersplan te zien is staan de aankondigen al bij het afslaan vanaf de N201 en wordt men er daar op geattendeerd via de Fokkerweg te rijden.

Een gevolg van de afsluiting is dat de bushaltes tijdelijk uit gebruik worden genomen. Deze worden vervangen door tijdelijke bushaltes op de hoek van de Cessnalaan en de Douglassingel. Naastgelegen bedrijven blijven toegankelijk.

Voetgangers (ook met fiets aan de hand) kunnen het werkvak gemakkelijk passeren en hoeven  niet de gehele omleiding te volgen.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark