Foutparkeerders en langdurig gestalde (vracht)wagens

woensdag 19 januari 2022


Bij de schouwrondes die Parkmanagement regelmatig uitvoert, worden de foutgeparkeerde en langdurig gestalde (vracht)wagens gemeld bij de gemeente (handhaving). Er worden door handhaving bij de surveillancerondes bonnen uitgeschreven aan de foutgeparkeerde voertuigen.

Binnenkort heeft Parkmanagement een gesprek over de procedures van voertuigen die langer dan 24 uur in het gebied gestald zijn. Blijft u ook meldingen maken via de website van de gemeente Haarlemmermeer en vraag altijd om een terugkoppeling.

MOB (Meldingen Openbare Buitenruimte)
Afval dat ergens ligt waar het niet hoort, kapotte straatverlichting, losliggende stoeptegels, overlast, een kapotte bushalte of hondenpoep. Dit en nog veel meer kan er mis zijn in de openbare ruimte. En wat kan je dan het beste doen? Je maakt een melding. Hoe?

De beste manier om er melding van te maken is via het online formulier, aangeduid met MOB. Dat staat voor Meldingen Openbare Buitenruimte. 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark