Druk in de ondergrondse op ons Business Park

maandag 20 juni 2016

Momenteel vinden er grootschalige bouwwerkzaamheden plaats op ons Business Park. Ook bestaande datacentra, andere bedrijven en Schiphol geven regelmatig opdracht om te graven.
Voorlopig zullen de graafwerkzaamheden op het park nog doorgaan en de nodige overlast met zich meebrengen. Mocht u vragen omtrent de overlast hebben, stuur dit door naar uw parkmanager Dorita Megens (06-57995712). Mocht het gaan om overlast m.b.t. parkeren rondom de bouwactiviteiten, neem dan contact op met Dick Theunissen (06-55374705).

Parkmanagement probeert het groen zo goed mogelijk te beheren ondanks alle activiteiten. De grootschalige tracés worden opgeleverd door een schouw met de uitvoerder en parkmanagement. Het gebied moet gefreesd, geëgaliseerd  en ingezaaid worden. In samenwerking met de gemeente worden ook extra inzaairondes uitgevoerd.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark