Avondschouw 19 november i.h.k.v. KVO

dinsdag 19 november 2019


De brandweer heeft geconstateerd dat bij verschillende bedrijven op ons terrein het juiste pand bij calamiteiten niet gevonden kan worden in verband met het ontbreken van (duidelijk aangegeven) verlichte huisnummer en bedrijfsnaam (en evt. adres).
Zorg te allen tijde dat dit zichtbaar wordt weergegeven op pand of hekwerk, zodat de hulpdiensten in geval van calamiteiten snel ter plaatse kunnen zijn.

Verder heeft de brandweer bekeken of er veel brandgevaarlijke objecten zowel in de private als openbare ruimte zichtbaar waren. Dit is echter niet het geval.

De verlichting is meegenomen en gekeken is naar bebording i.v.m. een aantal meldingen die Parkmanagement ontvangen heeft.
Op een aantal locaties zijn de huidige verkeersmaatregelen ter discussie gesteld en besproken met handhaving en gemeente. Deze zullen de geregistreerde situaties voorleggen aan de verkeersdeskundigen van de gemeente.

En heeft u het al gezien dat op de Bellsingel een Smiley is geplaatst? Wij hopen dat de verkeersveiligheid verbetert door het aangeven van de snelheid van het verkeer. 

 

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark