Standby Logistics

In de luchtvracht worden steeds strengere eisen gesteld aan veiligheid en controle. Om als luchtvracht vervoerder goederen te kunnen vervoeren hebben onze chauffeurs allen een ACN schiphol pas nodig. De eis om deze ACN schiphol pas te kunnen gebruiken is dat alle medewerkers en chauffeurs voor aanvang van hun dienstverband bij Standby Logistics en daarna om de 2 jaar een bewijs van goed gedrag, ondertekend door het Ministerie van Justitie, kunnen overhandigen. Om deze rede wordt al ons personeel gescreend voor aanvang van hun dienstverband bij Standby Logistics en Ook zijn zij verplicht om de cursus beveiligingsmedewerker luchtvracht te volbrengen.

Al onze voertuigen zijn voorzien van een GPS/GSM tracking & tracing systeem. Hierdoor kunnen wij onze voertuigen en dus uw goederen te allen tijde traceren. Ook bieden wij de mogelijkheid om zelf onze voertuigen met uw goederen van achter uw eigen PC te volgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Standby Logistics
Adres Koolhovenlaan 122
  1119 NH Schiphol-Rijk

Bekijk op Google Maps
Website http://standbylogistics.nl/
E-mail info@standbylogistics.nl
Telefoon +31(0)235574512

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark