Maincubes B.V.

Betrouwbaarheid

Ons datacenter in Amsterdam heeft een directe en redundante voorziening van het stroomnet. Het garandeert een zeer storingsbestendige omgeving met een stroomdichtheid van 20 kW per rack.

Energie-efficiency

Een innovatief koelingssysteem zorgt voor buitengewone waarden van PUE (Power Usage Effectiveness) en EUE (Energy Usage Effectiveness). U profiteert direct van de besparingen op energiekosten.

Wereldwijde connectiviteit

Ons datacenter is direct verbonden met AMS-IX. We zijn carrier-neutraal, dus u bepaalt welk fibernetwerk van welke provider u wilt gebruiken voor uw dataverkeer.

ICT-Security en fysieke beveiliging

Gelaagde toegangscontrole, getrainde beveiligers, een brandmeldsysteem en moderne, redundante blustechnologie garanderen 24/7 hoogwaardige security. Het datacenter is ISO 9001 en ISO 27001:2013 gecertificeerd.

Databescherming

maincubes beschermt uw data met een gelaagd securitysysteem. Dataprotectie en operationele betrouwbaarheid voldoen zowel aan Europese standaarden als Duitse richtlijnen.

Architectuur

De doordachte modernisering van het Amsterdamse datacenter resulteert in optimale functionaliteit in een modulaire omgeving. Wij bieden onze klanten de perfectie oplossing en hoogwaardigste databeveiliging binnen zowel bestaande structuren als nieuwe technologische omgevingen.

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Maincubes B.V.
Adres Capronilaan 2
  1119 NR Schiphol-Rijk

Bekijk op Google Maps
Website https://www.maincubes.com/nl
E-mail info-nl@maincubes.com
Telefoon +31 20 7880 380

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark