Hisense B2B Europe

We hebben 17 productie- en 14 R&D-centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn onze producten verkrijgbaar in meer dan 130 landen. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.

Innovatieve apparatuur, betaalbaar voor iedereen. Dat is waar wij als Hisense al meer dan 50 jaar voor staan. Met R&D centers over de hele wereld en meer dan 80.000 medewerkers zijn wij de vierde grootste fabrikant van TV’s en koelkasten ter wereld. Daarnaast zijn wij marktleider in China, Australië en Zuid-Afrika.

Technologie is onze passie en we zijn trots op onze producten. Daarom geven we op al onze producten maar liefst 5 jaar garantie na registratie.

Sinds juni 2017 zijn we ook te koop in Nederland. We zijn begonnen met koel-vriescombinaties. Daarna is het assortiment uitgebreid met tv’s. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door ATAG Benelux in Duiven.

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Hisense B2B Europe
Adres Koolhovenlaan 80
  1119 NH Schiphol-Rijk

Bekijk op Google Maps
Website https://hisense.nl/
Telefoon +31 88 882 1890

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark