FedEx Trade Networks

Diensten

FedEx Trade Networks verzorgt wereldwijde vrachtdiensten die een efficiëntere toeleveringsketen en kostenbesparing kunnen bewerkstelligen. Wij vervangen een doolhof van distributiekanalen door één mondiaal commando- en controlecentrum, en gebruiken de methoden en vervoerders die het beste voldoen wat betreft kosten en planning.

FedEx Trade Networks integreert internationaal vrachtvervoer, douane afhandeling, handels- en douaneadviezen en andere diensten met toegevoegde waarde. Ons wereldwijde netwerk geeft u toegang tot nieuwe producten en nieuwe markten. Onze wereldwijde zichtbaarheid geeft toegang tot alles wat te maken heeft met uw toeleveringsketen – tijdig, nauwkeurig en gedetailleerd – zodat optimalisatie een werkelijke mogelijkheid wordt.

Hoe u ook gebruik maakt van onze diensten, afzonderlijk of in combinatie, met FedEx Trade Networks kan uw bedrijf een nieuwe, efficiëntere en rendabelere oplossing voor wereldwijde handel vinden: een vereenvoudigde toeleveringsketen en de mogelijkheid om elke kans die de wereld biedt aan te grijpen.

Oplossingen voor internationaal vrachtvervoer – ter zee, in de lucht of geïntegreerd

FedEx Trade Networks combineert mondiale toegang met flexibele service, en maakt gebruik van regionale gateway-opties, meerdere dagelijkse en wekelijkse vervoersmogelijkheden en een volledig pakket van ondersteunende diensten. Gebruik dit uiterst efficiënte kanaal voor al uw internationale vrachtvervoer voor een mondiale vervoersoplossing die precies op uw bedrijf is afgestemd.

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam FedEx Trade Networks
Adres Cessnalaan 2
  1119 NL Schiphol-Rijk

Bekijk op Google Maps
Website http://ftn.fedex.com/
E-mail Netherlands@ftn.fedex.com
Telefoon +31.20.795.1430.

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark