Bausch & Lomb OPS BV

Als een van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van oogzorg in de wereld bieden we het breedste en beste assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten.

Onze hoogste prioriteit is het welzijn van onze doelgroep. Door te luisteren naar onze cliënten en patiënten, door het voortdurend aanscherpen van onze innovatieve kant, door te handelen vanuit integriteit en uitmuntendheid, streven wij ernaar het vertrouwen te verdienen van onze partners en stakeholders.

In de afgelopen 150 jaar is Bausch + Lomb uitgegroeid tot een wereldwijde voorloper op het gebied van innovatie en kwaliteit. Onze getalenteerde en gemotiveerde collega’s zijn voortdurend bezig nieuwe materialen uit te vinden, nieuwe technologieën te ontwikkelen en uiteindelijk te zorgen voor nieuwe innovaties die mensen helpen beter te zien voor een beter leven.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Bausch & Lomb OPS BV
Adres Koolhovenlaan 110
  1119 NH Schiphol-Rijk

Bekijk op Google Maps
Website https://www.bausch.nl
E-mail benelux_news@bausch.com

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark