Mobiliteitsscan ter waarde van € 2.000,- cadeau

dinsdag 01 februari 2022

Groot Schiphol Bereikbaar zet zich in voor een betere infrastructuur, duurzame mobiliteit en gedragscampagnes om bijvoorbeeld, de fiets, het OV of thuiswerken te stimuleren. Zo blijft Schiphol en haar omgeving een aantrekkelijk gebied om te wonen en werken. Schiphol Trade Park Services en Groot Schiphol Bereikbaar bieden alle bedrijven op Schiphol Trade Park een gratis mobiliteitsscan ter waarde van € 2.000,- aan.

Zo’n mobiliteitsscan geeft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot. Alle berekeningen worden uitgevoerd op basis van concrete woon-werkverplaatsing, het exacte aantal kantoordagen per medewerker, actuele OV-dienstregelingen en reële file-verwachtingen. Met deze informatie helpt Groot Schiphol Bereikbaar u verder op weg naar een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie. Lees hier meer over de mobiliteitsscan.

De scan geeft antwoord op vragen als:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en -kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werk- en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal leaseauto’s verminderen?

Aan de slag of eerst een afspraak?

De mobiliteitsscan start met een postcodeanalyse. Hiervoor hebben we de postcodes van uw werknemers nodig. Daarmee wordt de mobiliteitspotentie van uw organisatie berekend. U kunt deze postcodeanalyse samen met één van de mobiliteitsmakelaars van Groot Schiphol Bereikbaar invullen, of zelfstandig invullen met deze template en deze naar de adviseurs van Groot Schiphol Bereikbaar mailen. U krijgt de uitkomsten per e-mail toegestuurd.

Mail Groot Schiphol Bereikbaar via info@grootschipholbereikbaar.nl voor:

  • Maken van een afspraak met een van de mobiliteitsmakelaars en/of adviseurs.
  • Het bespreken van de uitkomsten van de door u ingevulde analyse
  • Meer informatie

Ten overvloede….

Groot Schiphol Bereikbaar ziet er op toe dat er alleen gegevens gebruikt worden die niet herleidbaar zijn tot individuele personen. Op deze manier worden persoonsgegevens beschermd en kunnen bedrijven hun voordeel doen met oplossingen die de bereikbaarheid en duurzaamheid bevorderen.

 

Over Groot Schiphol Bereikbaar

Royal Schiphol Group, gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland, SADC, Vervoerregio Amsterdam en het ministerie van I&W bundelen de krachten in het programma Groot Schiphol Bereikbaar. www.grootschipholbereikbaar.nl.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark