Langdurig parkeren niet toegestaan: maak melding

dinsdag 18 augustus 2020

Parkmanagement krijgt de laatste tijd weer meer klachten en meldingen over langdurig geparkeerde vrachtwagens op Business Park Oude Meer.
Vrachtwagens mogen hier niet langer dan 24 uur staan. De meesten staan veel langer en dus wordt de openbare ruimte oneigenlijk gebruikt als openbare parkeerplaats. Met de verkeersveiligheid in het achterhoofd zorgen deze praktijken voor onwenselijke en zelfs gevaarlijke situaties. Meld dit via handhaving.

Maar ik wil u vragen om hier óók melding van te maken bij de politie via kopje 'Overlast'. Het is belangrijk om naast handhaving ook de politie op de hoogte te brengen van deze onveilige situatie om zaken wat hoger op de agenda te krijgen. Helaas wordt de capaciteit nog niet uitgebreid (zie het onderstaande artikel). Maar wij blijven melden!

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark