Afsluitingen 25 en 26 mei Fokkerweg-Kruisweg

dinsdag 17 mei 2022

Op 25 en 26 mei wordt er gewerkt op de Kruisweg richting Aalsmeer en op de Fokkerweg. Deze werkzaamheden vinden overdag plaats.

  • Vanuit Hoofddorp is er één rijbaan niet beschikbaar. Alle rijrichtingen zijn nog mogelijk.
  • Op de Fokkerweg worden de masten bij de kruising aangepast en is alleen nog de rijrichting rechtdoor richting de Pudongweg beschikbaar. Er kan niet richting Hoofddorp of Aalsmeer gereden worden. Hiervoor is een omleiding via de N201 ingezet.

Op 2 en 3 juni wordt er op dezelfde kruising gewerkt, maar dan in de avond en nacht tussen 20:00 en 05:00.

  • Vanuit Hoofddorp kan alleen rechtdoor richting Aalsmeer gereden worden. Om bij PSG of de Pudongweg te komen, kan de rotonde terug genomen worden om vervolgens bij de verkeerslichten wel af te slaan. Dit wordt ook aangegeven door middel van bebording.
  • De Fokkerweg is afgesloten tussen de Beechavenue en de Kruisweg. Er kan omgereden worden via de N201. De route van de Kruisweg (N196) richting de Fokkerweg is wel beschikbaar.
« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark